Fitention Harderwijk is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland! Wist u dat u als werknemer tot wel 40% korting op uw abonnement kunt krijgen? 

Bedrijfsfitness
Wat zijn de voordelen van bedrijfsfitness voor de werkgever?

Een gezonde medewerker is over het algemeen fitter en productiever. Daarnaast is het gemiddelde verzuim van een sportende werknemer gemiddeld 6 dagen minder per jaar. Door de korting aan te bieden aan jouw werknemer verlaag je de drempel om te gaan sporten. Deze financiële is voor veel mensen een reden om niet te gaan sporten. “Fitte medewerkers zijn creatiever, productiever en hebben meer plezier in hun werk”.

De voordelen voor een werknemer:

Als je sport via de regeling van het bedrijfsfitness, bespaar je zo’n 40% op het normale abonnement. Dit kan een hoop schelen en voor jou net de stap zijn om wel te gaan sporten. Door sportief te zijn voel je je fitter, gezonder en ga je beter in je vel zitten.

Wil je weten of jouw werkgever aangesloten is bij Bedrijfsfitness Nederland? Kijk op deze website of vraag het aan jouw werkgever!


Fitention Mobile

Bedrijfsfitness op locatie

Vanaf begin 2020 bieden wij een nieuw concept aan in Nederland: bedrijfsfitness op locatie. Met onze ‘Fitention Mobile’ kunnen wij onze 30-minuten methode bij u op het werk aanbieden. Bekijk de website van Fitention Mobile voor meer informatie.