09 juni /
Fysiotherapie benen

Feestelijk nieuws

Vol trots opent Fitention Fysiotherapie vanaf nu haar tweede locatie op de Stadswei 2, tegenover het ziekenhuis St.Jansdal.  Op deze prachtige locatie nemen wij het stokje over van fysiotherapie praktijk Verver.

Gerard Verver heeft al jaren zijn eigen fysiotherapie praktijk in Harderwijk. Na jaren van hard werken gaat Gerard zijn werk afbouwen, maar zal hij nog wel parttime werkzaam blijven mede om de overgang zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

Fysiotherapie rug

De 2e locatie van Fitention Fysiotherapie

Deze tweede locatie heeft een zeer lichte entree met een balie en een ruime wachtkamer. Er zijn ruim voldoende behandelkamers en een oefenzaal van zeker 100m2. De praktijk is zelfs voorzien van 2 kleedkamers waar je je kan omkleden en/of kan opfrissen voor of na een training.

Aangezien wij vanaf deze week gelijk kunnen starten met het behandelen van patiënten zullen wij in de loop van de tijd de praktijk naar onze eigen sfeer gaan aankleden. Ook de buitenkant van de praktijk gaan wij dan in een nieuw Fitention jasje steken.

De behandelingen

Met enorm veel enthousiasme willen wij een paramedisch centrum gaan opbouwen in deze vestiging. In de toekomst bouwen wij de praktijk uit naar meerdere disciplines onder 1 dak. Te denken valt aan fysiotherapie, manueel therapie, handtherapie, bekkentherapie, kinder- manueel therapie en kinderfysiotherapie, leefstijl coaching, osteopathie, mensendieck therapie, revalidatie, sport, ergotherapie, diëtiek, logopedie.

Vanaf 7 juni a.s. kan je in ieder geval al terecht voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manueel therapie, handtherapie, dry needling, revalidatie en sport.

Wij blijven de Back Check en de trainingslijn van Dr. Wolff aanbieden. Het concept is ontworpen voor mensen met rugklachten. Deze trainingsmethode is gericht op het activeren en aansterken van de dieper gelegen spiergroepen. Het trainen van deze spiergroepen is wetenschappelijk onderbouwd. Voor meer informatie kijk op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom langs op de nieuwe locatie!

Uiteraard gaan wij een datum prikken voor een feestelijke opening. De verwachting is dat dit in het najaar zal gaan plaatsvinden.

De huidige locatie van Fitention Fysiotherapie blijft ongewijzigd. Ook hier zullen wij voor jullie klaar blijven staan en ben je naast fysiotherapie van harte welkom om te komen sporten en (preventief) te werken aan je gezondheid.

Kom een deze dagen gerust langs om even binnen te stappen voor een kop koffie en een rondleiding op de nieuwe locatie.

Maak een online fysio afspraak

Online fysio afspraak