contact fitentionWilt u meer weten over Fitention en onze mogelijkheden tot personal training of voedingsbegeleiding in Harderwijk? U kunt altijd contact opnemen met ons door een mailtje te sturen of door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Komt u liever even langs om de locatie te bekijken? Hieronder vindt u ons bezoekadres.

Bezoekadres: 
Drielandendreef 34,
3845 CA Harderwijk
0341 21 77 33
info@fitention.nl

Contact opnemen met Fitention?

Heeft u een vraag of opmerking voor Fitention? Of wilt u eens vrijblijvend onze manier van sporten uitproberen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij doen ons best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren!

Personal Training Harderwijk

Fitention staat voor kwalitatieve personal training in Harderwijk. Onze personal trainers begeleiden u op de best passende manier naar een fitter en gezonder lichaam. Wij hebben een unieke trainingsmethode ontwikkelt waarbij u in slechts één training van 30 minuten per week zichtbare resultaten zult behalen. Benieuwd naar de methode achter onze trainingen en wilt u weten hoe het sporten bij Fitention er aan toe gaat? Lees via onderstaande link meer over onze werkwijze of vraag natuurlijk twee gratis proeflessen aan om zelf een Fitention training te ervaren.

Voedingsbegeleiding bij Fitention

Wanneer u fitter wilt worden en een strakker lichaam wilt gaan sporten en voeding hand in hand. Om de beste resultaten uit uw personal trainingen te halen is het belangrijk om bewust met uw eetpatroon aan de slag te gaan. Fitention helpt u hier graag bij op weg. Wij bieden voedingsbegeleiding aan via een gecertificeerde voedingsadviseur. Hij stelt een voedingsadvies op maat samen op basis van uw persoonlijke wensen, doelen en mogelijkheden.