Harderwijk Fitness heeft een eigen website. Klik op de link op de site te bezoek!

Harderwijk FitnessFitention Harderwijk is een personal training studio. Hier kan men alleen op afspraak en onder begeleiding sporten. Naast de studio van Fitention bevind zich Harderwijk Fitness wat onderdeel is van Fitention. Hier vindt zowel vrij sporten als personal training plaats.

“Harderwijk Fitness is een gezellige en professionele sportschool in de wijk Drielanden in Harderwijk. Specialisten op het gebied van Fysiotherapie, sport, fitness en voeding zorgen voor de dagelijkse begeleiding”.

De persoonlijke benadering en de gezellige sfeer zijn twee punten die vele sporters bij onze sportschool erg waarderen. Vrijwel alle leden worden bij naam genoemd en er heerst dan ook een ontspannen sfeer. De sportschool is relatief kleinschalig maar toch is er voor ieder wat wils. Er zijn voldoende cardio apparaten aanwezig. Er is een speciale ruimte waar met name krachttraining beoefent kan worden. Daarnaast zijn er voldoende machines en apparaten waarmee men het hele lichaam kan trainen.

Benieuwd naar de sport mogelijkheden? Bekijk de website www.harderwijk-fitness.nl en maak een afspraak voor een proefles!

Harderwijk Fitness logo