Tennisarm fysio

Fysiotherapie
voor iedereen

Wij van Fitention zijn van de nieuwe generatie Fysiotherapie. Dat betekent dat we niet enkel behandelen op de huidige klachten maar dat we de oorzaak van de klachten ook willen wegnemen. Hierbij werken we zogenaamd hands-on en hands-off. Dit houdt simpelweg in dat we zowel zelf fysiek behandelen als dat we met oefentherapie, informeren/instrueren en bijvoorbeeld aanpassingen aan de werkplek de klachten trachten weg te nemen of te verminderen.

Ons doel is om mensen, waar mogelijk, in beweging te krijgen en daarom hebben we een prachtige oefenzaal met de beste apparatuur. Benieuwd wat onze fysiotherapie in Harderwijk voor jou kan betekenen? Hieronder zie je al onze behandelmogelijkheden!

De fysiotherapie behandeling

Een eerste behandeling in onze praktijk voor fysiotherapie in Harderwijk bestaat uit een intake en onderzoek. Dit om te beoordelen of je bij ons op het juiste adres bent. Wij noemen dit een screening. Vervolgens gaan we een uitgebreide anamnese afnemen waarin we jouw klachten bespreken. Daarin komt je functioneren in het dagelijks leven en mede je beperkingen hierin aan bod. Wanneer wij dit in kaart hebben gebracht gaat de fysio over tot het lichamelijk onderzoek.

Aan de hand van de uitkomsten van het lichamelijk onderzoek komt de therapeut tot een fysiotherapeutische conclusie. De fysio bespreekt met jou deze conclusie, geeft voorlichting en advies omtrent je klachten. Samen met jou wordt een passend behandelplan opgesteld. De therapeut bespreekt met je de haalbare doelen in het behandelplan.  Als je akkoord gaat met het besproken behandelplan kunnen wij de behandeling starten.

De basis van een goede conditie is een soepel en goed functionerend bewegingsapparaat. Je leven lang volledige bewegingsvrijheid: dat is ons streven. Daarin zijn wij ambitieus. Want het gaat om jouw gezondheid. Onze doelstellingen zijn altijd haalbaar en verantwoord. Het behandeltraject wordt altijd afgesloten met een eindevaluatie waarin de fysio met jou het eindresultaat bespreekt en ook meetbaar maakt d.m.v. een lichamelijk onderzoek en het afnemen van enkele vragenlijsten.

Voedingsadvies

Verzekering bij Fitention Fysiotherapie

De Fitention Fysiotherapie praktijk heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeringen. Voor fysiotherapie of manueel therapie heb je geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist. De behandelingen worden vergoed volgens de voorwaarden van je verzekeraar. Informeer hiernaar bij jouw zorgverzekeraar.

Fysiotherapie in Harderwijk nodig?

Heb jij lichamelijke klachten of wordt je beperkt in je dagelijkse beweging? Schroom dan niet en maak eenvoudig online een afspraak bij Fitention Fysiotherapie. Onze praktijk bevindt zich in de wijk Drielanden in Harderwijk en is goed bereikbaar voor iedereen in Harderwijk en omgeving.

Maak een online fysio afspraak

Online fysio afspraak

Praktische zaken