Fysiotherapie benen

Fitention
Care
Pakket

Ben jij op zoek naar (extra) fysiotherapie sessies? Of heb je interesse in leefstijl coaching? Dan is onze Fitention Care misschien wel wat voor jou! Dit pakket is speciaal voor leden bedacht: jaarlijks 6 sessies met een fysiotherapeut of leefstijlcoach. Inclusief full body health check en onbeperkt (fysio) trainingsprogramma’s bij Fitention Fitness.

Waar bestaat Fitention Care uit?

Het Fitention Care pakket bestaat in de basis 6 sessies van 30 minuten met een fysiotherapeut of leefstijlcoach. Met de fysiotherapeut kunnen er fysieke klachten verholpen of voorkomen worden. Bekijk hier al onze behandelmogelijkheden. Met de leefstijlcoach worden de sessies ingevuld om samen tot een gezondere leefstijl te komen. Lees hier meer over leefstijlcoaching.

Tijdens het programma worden er meermaals volledige health checks gedaan. Dit betekent dat we de bloeddruk, saturatie (zuurstofgehalte in het bloed) en het lichaam zelf meten. Met de lichaamsmeting kunnen we onder andere het gewicht, de spiermassa, het vochtpercentage, vetpercentage en het visceraal vet meten.

Als laatste ontvang je onbeperkte (fysiotherapeutische) trainingsschema’s bij Fitention Fitness.

Voedingsadvies

Voor wie is het interessant?

Het Fitention Care pakket kan voor verschillende doelgroepen interessant zijn:

  • Mensen die willen besparen op hun zorgverzekering en zich minder of niet aanvullend verzekeren voor fysiotherapie.
  • Mensen die niet uitkomen met hun fysio behandelingen en op deze manier hun sessie aanvullen. Dit kan namelijk niet bij de zorgverzekeraar.
  • Mensen die graag periodiek leefstijl coaching willen.
  • Mensen die graag periodiek (preventief) behandeld willen worden.

Is dit wat voor jou? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Praktische informatie

De kosten van het Fitention Care pakket zijn €15,- per maand. Het pakket is voor minimaal 12 maanden. De credits blijven na 12 maanden geldig maar vervallen bij het stopzetten van het abonnent.

Het Fitention Care pakket is alleen mogelijk in combinatie met andere fitness of PT abonnementen.

Is dit pakket misschien wel wat voor jou? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!