SBF_Fitention 2022 LR-1324

Revalidatie
bij Fitention
Fysiotherapie

Heb je onlangs een blessure opgelopen en ben je op zoek naar een fysiotherapiepraktijk die ja kan ondersteunen bij de revalidatie? Of heb je een operatie ondergaan en zoek je professionele begeleiding bij het behandelprotocol? Het team van Fitention staat klaar om je te helpen bij jouw revalidatie!

Onze fysio praktijk in Harderwijk

Onze praktijk is gevestigd in een voormalig verhuisbedrijf in de wijk Drielanden in Harderwijk. Hierdoor hebben we de beschikking over een oefenruimte van ruim 350m2(!) naast onze behandelkamers. Hier vind je alle apparatuur en attributen die je nodig hebt voor jouw revalidatie.

Naast revalidanten vind je er ook personen die lekker aan het sporten zijn of preventief aan hun gezondheid werken. Naast de fysiotherapeuten zijn er dan ook personal trainers en fitness instructeurs in de ruimte aan het werk. Hierdoor hangt er een heerlijk relaxte maar ook sportieve sfeer. Wat ons betreft ideaal om aan je vitaliteit te werken.

Wist je trouwens dat we met alle zorgverzekeraars een contract hebben? Wanneer je aanvullend verzekerd bent, kunnen we de behandelingen dus rechtstreeks bij je zorgverzekeraar declareren. Uiteraard geldt dit alleen voor de behandelingen waarvoor je verzekerd bent.

Tennisarm fysio

Revalidatie bij Fitention

Hieronder vind je een lijst met de veelvoorkomende aandoeningen in de fysiotherapie. Wanneer je erop klikt lees je hier meer over en vooral hoe we dit als fysiotherapeut behandelen. Uiteraard zijn er naast dit lijstje nog veel meer aandoeningen waarbij fysiotherapie geïndiceerd is en ook hierbij kunnen we praktisch altijd helpen.

Liever eerst even kennismaken en/of een rondleiding voordat we met de revalidatie/behandeling gaan starten? Geen enkel probleem natuurlijk! Neem gewoon even contact op en dan maken we graag even tijd voor je.

Maak een online fysio afspraak

Online fysio afspraak