Fysiotherapie benen

Fysiotherapie
bij enkel letsel

Heb je onlangs enkel letsel opgelopen en zoek je hulp bij je revalidatie? Of ervaar je enkelklachten die maar niet over gaan of telkens terugkeren? Onze fysiotherapeuten helpen je graag! Lees hieronder welke klachten wij behandelen en hoe wij te werk gaan bij Fitention Fysiotherapie in Harderwijk.

Acuut enkel letsel


BELANGRIJK: Ervaar je ontzettend veel pijn, lijkt je enkel volledig onstabiel, is er erg veel zwelling en/of blauwe plekken of lijkt zelfs de stand van je enkel anders te zijn. Neem dan direct contact op met de eerste hulp of je huisarts.

Enkelletsel is natuurlijk ontzettend vervelend voor iedereen die sport of regelmatig staat/wandelt. Onze fysiotherapeuten gaan je helpen om het herstelproces optimaal te laten verlopen. Zo kan je zo snel mogelijk en veilig weer je activiteiten hervatten.

Daarnaast proberen we de stabiliteit van het enkelgewricht zo groot mogelijk te krijgen zodat de kans op nieuw acuut enkelletsel kleiner is. Hier hebben wij in onze oefenzaal voldoende attributen voor die speciaal voor het trainen van stabiliteit zijn ontwikkeld.

SBF_Fitention 2022 LR-1328

Langdurig of terugkerend enkelletsel

Vaak gaan enkel klachten binnen enkele weken wel weer over, maar toch ervaart een enkeling langdurig enkelklachten. Ook kan het voorkomen dat enkelletsel regelmatig terugkeert. In beide gevallen is het verstandig om de enkel eens goed te laten onderzoeken.

Wellicht is de enkel niet stabiel genoeg voor de activiteiten die het moet verrichten of spelen er andere oorzaken een rol. Wist je dat een instabiele enkel ook de oorzaak kan zijn van lies- of hamstringklachten? In onze fysiotherapiepraktijk in Harderwijk helpen we je graag.

Revalidatie bij enkel letsel in Harderwijk

In onze praktijk in Harderwijk krijgen we veel sporters voor revalidatie bij enkelklachten. Vanuit de hele regio komen mensen met enkel letsel in onze fysiopraktijk. We hebben dan ook de nodige ervaring en kunnen een behandelplan op maat samenstellen. Wil jij van jouw enkelproblemen af? Maak via de knop hieronder eenvoudig een afspraak!

Maak een online fysio afspraak

Online fysio afspraak