SBF_Fitention 2022 LR-1287-2

Revalidatie
pols en elleboog

Pijnklachten of beperkte stabiliteit of kracht van je pols kan erg vervelend zijn. Er zijn behoorlijk wat mensen die lang door blijven lopen met klachten aan de pols of elleboog. Dit is jammer want er is een oplossing voor. Binnen de handtherapie wordt er veel aandacht geschonken aan het onderzoeken van de pols op verschillende klachten/oorzaken. Wij behandelen veel mensen met klachten die veroorzaakt worden na een pols breuk, of artrose van de pols.

Ook vervelende klachten, ontstaan door het carpaal tunnel syndroom, zien wij vaak in onze praktijk in Harderwijk. Klachten veroorzaakt door een (chronische) instabiele pols komen veel voor. Dit zijn in het algemeen mensen met al langer aanwezige klachten van pijn en krachtverlies in en rond de pols. Fitention Fysiotherapie kan jou helpen!

Onze werkwijze

Klachten aan de pols of elleboog zijn vaak klachten waarvoor je naar de fysiotherapeut kan gaan. De meeste klachten die wij in de praktijk tegenkomen zijn o.a. een tenniselleboog of een golferselleboog, overbelasting, instabiliteit na een trauma, breuken en/of luxaties. Wij kunnen deze klachten behandelen door eerst goed in kaart te brengen, door middel van het lichamelijk onderzoek, wat er precies aan de hand is. Vervolgens kan het zijn dat we lokaal behandelen en verder gaan met oefeningen ter verbetering van de mobiliteit, coördinatie, stabiliteit en/of de spierkracht.

SBF_Fitention 2022 LR-1251

De behandeling bij Fitention

Voor elke aandoening is er weer een andere behandelstrategie. Dus een standaard voorbeeld of uitleg is enigszins lastig te geven. Het beste advies is: loop er niet te lang mee door. Hoe eerder je komt hoe beter je weet hoe je met jouw klachten kan omgaan. Hierdoor voorkom je veelal dat je klachten erger worden. Laat je klachten snel beoordelen door onze fysio.

Maak een online fysio afspraak

Online fysio afspraak