krachttraining

Start
gezond
in 2023!

Heb jij ook moeite om na de feestdagen van december weer in een goed ritme te komen? Of wil jij überhaupt graag gezonder leven? Dan is deze actie misschien wel wat voor jou! In een traject van 3 maanden ga jij samen met een leefstijlcoach aan de slag om tot een gezonder leven te komen! Is dit wat voor jou? Lees dan snel verder!

Start 2023 gezond

Maar liefst 80-90% van de mensen met gezonde voornemens stopt binnen een maand of paar maanden. Bekende goede voornemens zijn: sporten, meer bewegen, gezonder eten, stoppen met roken, minder stress en minder alcohol.

In een uniek programma van 3 maanden samen met een persoonlijke leefstijlcoach ga jij dit jaar jouw doelen wel behalen. Je gaat stap voor stap aan de slag met jouw doelen en ontdek hoe je het wel vol houdt. Daarnaast ontvang je een persoonlijk sportschema en begeleiding zodat jij gezond en fit het nieuwe jaar start.

De keuze is aan jou: Ben jij na 2 maanden weer terug bij af? Of maak jij van 2023 jouw gezondste jaar ooit…?

SBF_Fitention 2022 LR-1188

Het leefstijl programma

Start het nieuwe jaar gezond door te sporten en gezonder te leven onder begeleiding van een persoonlijke leefstijlcoach. Het pakket bevat het volgende:
  • 4 sessies met een leefstijlcoach
  • Persoonlijk fitnessschema op maat gemaakt
  • 3 maanden begeleiding
  • 3 maanden onbeperkt fitness
  • Stok achter de deur van een ervaren leefstijlcoach
  • Een unieke actie prijs van €??

Neem contact met ons op

Contact