sporten zonder te zwetenDe Fitention trainingen duren slechts 30 minuten per sessie. Ideaal natuurlijk wanneer u weinig vrije tijd heeft en graag vlak voor of na het werken wilt sporten. Sommigen kiezen er zelfs voor om in hun lunchpauze te trainen. Maar sporten vlak voor, na of tijdens het werken? In de gewone kleding? Ga ik er niet van zweten dan? Dat is een vraag die veel mensen ons stellen. Maar nee, u kunt bij Fitention sporten zonder te zweten! Hoe dat kan leggen wij u hieronder uit.

Sporten zonder te zweten

Doordat er tijdens onze trainingen gebruik wordt gemaakt van langzame en rustige bewegingen wordt het grootste gedeelte van de energie gebruikt om de beweging te handhaven en ontstaat er veel minder warmte in het lichaam dan wanneer er gebruik gemaakt wordt van explosieve en snelle bewegingen. Dit in combinatie met de gekoelde ruimte waarin getraind wordt heeft als resultaat dat er nauwelijks zweetsecretie plaats vind. Dit betekent echter niet dat u niet intensief of zwaar traint, in tegendeel zelfs. U zal merkbaar fitter, strakker en gezonder worden met één training van 30 minuten per week.

Met andere woorden: u gaat niet of nauwelijks zweten tijdens een personal training sessie bij Fitention. Douchen na het trainen is dus niet nodig, waardoor u nog meer tijd bespaart in combinatie met onze 30 minuten workout. Bent u op zoek naar een goede locatie in Harderwijk om te sporten zonder te zweten? Dan biedt Fitention u de oplossing. Kom gerust eens een training ervaren in uw pantalon en colbert.

Ervaar Fitention zelf!

Bent u benieuwd geworden naar onze personal training in Harderwijk? U kunt twee gratis proeflessen aanvragen om onze speciale trainingsmethode zelf te ervaren. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Bij Fitention kunt u terecht voor persoonlijke training onder begeleiding van hoogopgeleide fysiotherapeuten en personal trainers. Ook voor medisch fitness en voedingsbegeleiding zit u bij Fitention Harderwijk goed.