Bent u op zoek naar personal training in Harderwijk van hoge kwaliteit? Met onze trainingsmethode kunt u in slechts 30 minuten per week merkbaar Fitter, Sterker en Strakker worden. Benieuwd hoe Fitention u kan helpen om fitter en gezonder te worden? Hieronder leggen wij u onze unieke trainingsmethode uit!

Fit in 30 minuten met onze trainingsmethode

Tijdens onze trainingen laten we alle spieren een belasting net zolang uitvoeren tot dit niet meer op een normale manier mogelijk is. Het lichaam geeft daardoor een signaal af aan de spieren, dat zij zich moeten ontwikkelen om toch aan deze belasting te voldoen: de belastbaarheid van het lichaam moet omhoog.
Dit proces duurt zo’n 5 tot 8 dagen waarin de verbranding in rust omhoog gaat, het lichaam sterker en strakker wordt, je voelt je fitter en energieker en je wordt er dus gewoon veel gezonder van. Zodra het lichaam herstelt is, vindt alweer de volgende training plaats waardoor dit lichaamsproces gecontinueerd wordt. Hierdoor is er met de Fitention trainingsmethode dus maar 1 training per week nodig van zo’n 30 minuten.

Tijdens het trainen worden alle grote spiergroepen van het lichaam aangesproken zodat het lichaam in zijn geheel veel sterker wordt. Het lichaam raakt hierdoor veel beter in balans en de ervaring leert dat hierdoor het aantal lichamelijke klachten (met de nadruk op lage rug-, nek- en schouderklachten) enorm afnemen of zelfs voorgoed verdwijnen.

Solo of Duo trainingen

Fitention trainingsmethode

Uw personal trainer let altijd goed op de uitvoering van de oefening

Om de beste kwaliteit te kunnen bieden zijn er bij Fitention alleen solo en duo trainingen mogelijk. Dit betekent voor u dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben tijdens de trainingen. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij u op een goede en verantwoorde manier coachen en trainen. Waardoor u op korte termijn resultaat zult zien.

Onze trainingen zijn ten alle tijden op afspraak. Dit zorgt voor de spreekwoordelijke stok achter de deur. De trainingsruimte is niet openbaar toegankelijk, hierdoor kunt u in alle rust en privacy met onze Personal Trainer aan de slag.

Wij houden uw resultaten bij!

Uw resultaten worden voor u bijgehouden in onze applicatie en op onze trainingsformulieren. Vanuit deze resultaten kunnen wij uw voortgang visueel maken. Onze trainers zullen de voortgang altijd met u bespreken en waar nodig de training aanpassen.

Heeft u interesse in het sporten bij Fitention? Vraag dan direct een vrijblijvende proefles aan!