Bij Fitention geloven wij dat een persoonlijke aanpak tot meer resultaat leidt, daarom stellen wij graag onze personal trainers en voedingsadviseur aan u voor:

Personal Trainers Harderwijk

Wilt u komen sporten bij Fitention? Dan krijgt u persoonlijke begeleiding en aandacht van onze personal trainers Jens van den Brink,  Robbert-Jan Vasse, Lennard Voogd, Carolien Plaisier, Bjorn van Veggel, Ruben Dekker en Angela van den Beek. De voedingsbegeleiding wordt verzorgt door Marvin Grouw.


personal trainers fitention

Jens van den Brink

Hallo! Mijn naam is Jens van den Brink en ik werk als eigenaar en personal trainer bij Fitention. Na mijn opleiding Fysiotherapie en na een aantal jaren in de praktijk gewerkt te hebben kwam ik in contact met de personal training. Hierin heb ik ontdekt dat mijn ware passie ligt bij het begeleiden van mensen die via sport een sterker, gezonder en fitter lichaam willen creëren. Ik vind het fantastisch om met mijn eigen enthousiasme, fanatisme en lichamelijke kennis mensen naar resultaten te begeleiden die ze anders niet zouden behalen.

Daarnaast heb ik het grote voordeel dat ik door mijn medische achtergrond veel klachten en blessures in de kiem kan smoren en weet welke manier van training wel of niet toegepast kan worden.

Lees hier meer over de fysiotherapie van Fitention!


personal training harderwijk

Robbert-Jan Vasse

Hallo! Ik ben Robbert-Jan Vasse en ik ben sinds juni 2017 wederom werkzaam bij Fitention als personal trainer. Na mijn reis naar Australië ben ik weer terug om jou te helpen bij het fitter en gezonder worden, als één van de personal trainers van Fitention.

Na jaren ervaring met krachttraining, begon ik met het begeleiden van kennissen en familie tijdens het sporten. Hierdoor ontdekte ik dat hier mijn ware passie ligt. Er is niets waar ik meer voldoening uit haal, dan andere mensen helpen hun doelen te bereiken. Samen werken aan een gezonder, fitter en strakker lichaam. Maar bovenal een goed gevoel overhouden aan onze gezamenlijke trainingen. Mede hierdoor besloot ik dan ook een opleiding tot personal trainer te volgen, om zoveel mogelijk kennis op te doen om u te kunnen helpen.

Vraag nu een proefles aan, dan sta ik voor u klaar om samen met u aan uw sportieve doelen te werken


personal training harderwijk

Lennard Voogd

Hi! Mijn naam is Lennard Voogd en ik ben sinds oktober 2017 werkzaam bij Fitention. In september 2017 heb ik mijn HBO diploma voor de opleiding Sportkunde mogen ontvangen aan Hogeschool Windesheim. Daarnaast heb ik een studie tot Voedingsadviseur en een minor tot Leefstijlcoach gevolgd.

Al mijn hele leven heb ik een grote passie voor sport. Rond mijn 16e levensjaar ben ik in aanraking gekomen met fitness en krachtsport. Niet veel later ook met bijbehorende voeding en gezondheid. Ik kwam erachter dat ik naast het bereiken van mijn eigen doelen, het minstens zo geweldig vond om andere te helpen en begeleiden in het van hun doelen.

Benieuwd naar de methode van Fitention? Vraag nu een proefles aan en wellicht zien we elkaar snel!

 


Carolien PlaisierCarolien Plaisier

Hallo! Mijn naam is Carolien Plaisier. Ik ben sinds januari 2019 werkzaam bij Fitention.
Sport en beweging hebben altijd mijn interesse gehad; het maakt me gelukkig! Zwemmen, wielrennen, hardlopen, of een combinatie hiervan in een triathlon. Ik ben fanatiek wanneer ik zelf aan het sporten ben en vind het een uitdaging om mijn grens telkens weer te verleggen. Ik zie altijd ruimte voor verbetering! Maar daarnaast is het sporten heerlijk om te doen en geniet ik ook bewust van het moment. Dit zijn dan ook de uitgangspunten die ik hanteer in het begeleiden en motiveren van anderen bij het sporten

De afgelopen 16 jaar heb ik als dierentrainer gewerkt. Toch kriebelde het ook in die tijd al om de switch te maken naar het werken met mensen. Daarom heb ik drie jaar de opleiding fysiotherapie en een opleiding sportmassage gevolgd. Nu is de tijd aangebroken voor een nieuwe uitdaging bij Fitention. Hier kan ik mijn liefde voor sport en het motiveren en begeleiden van mensen combineren. Beter kan niet!

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten! Boek hier meteen uw gratis proefles!


personal trainer harderwijk

Bjorn van Veggel

Hallo. Mijn naam is Bjorn van Veggel en ik werk sinds november 2015 bij Fitention als personal trainer. Een leven zonder sporten kan ik mij niet meer voorstellen. Als kleine jongen ben ik in aanraking gekomen met de ski-sport en heb ik dit op topsport niveau beoefend. Dat betekend uren en uren trainen, dit doe ik nog steeds vanuit mijn fanatisme voor de sport.

Via Jens kwam ik in aanraking met de methode die wij bij Fitention toepassen, en ik was meteen enthousiast. Niet iedereen heeft de tijd en/of de motivatie om uren te trainen en die mensen wil ik graag in beweging krijgen. Enthousiasmeren, motiveren en een luisterend oor bieden zijn voor mijn manier van training geven kenmerkend. Naast dat komt mijn topsport mentaliteit ook nogal eens om de hoek kijken en kan ik u met mijn fanatisme naar een hoger niveau tillen.

Ik kijk er naar uit om u naar een fittere levensstijl te begeleiden en samen met u grenzen te verleggen. Durft u de uitdaging aan? Dan zie ik u graag bij Fitention.


Ruben Dekker

Ruben Dekker

Hallo. Mijn naam is Ruben Dekker. Sinds mei 2021 werk ik bij Fitention als personal trainer. Naast mijn werk als personal trainer, doe ik de opleiding Fysiotherapie en werk ik als verzorger bij VVOG. Vanuit mijn studie is de passie ontstaan om mensen aan het bewegen te krijgen en ook in beweging te houden. Door te sporten voorkom je ziektes of klachten door je hele lichaam. Iedereen weet: ‘Voorkomen is beter dan genezen!’

Vanuit mijn opleiding en mijn stage heb ik enorm gemerkt hoeveel raakvlakken fitness en fysiotherapie hebben. Naast dat ik graag jullie wil helpen om een fit en sterk lichaam te krijgen, helpen jullie mij ook om meer ervaring op te bouwen op het gebied van fitness. Tot snel!

 

 


AngelaAngela van de Beek

Hoi! Mijn naam is Angela van de Beek en sinds augustus 2021 werkzaam bij Fitention als personal trainer.

Zonder sporten raak ik helemaal uit mijn ritme, de dag beginnen met een heerlijke work out of juist na een lange werkdag of even gauw tussen alle drukte door. Sporten kan op elk moment van de dag! Een voldaan gevoel naderhand is zo fijn.

Door jarenlange ervaring in de fitness ben ik begonnen met het geven van groepslessen, wat ik echt ontzettend leuk vind om te doen! Het enthousiasme ook al heb je eerste instantie niet zo veel zin, de energie die je vervolgens krijgt door het samen te doen.

Ik heb geleerd om tijdens het sporten jezelf uit te dagen, juist als het zwaar begint te worden dan nog alles te durven geven. De laatste energie uit je lichaam te duwen, de motivatie over te brengen vind ik fantastisch.

Nu ik als personal trainer mag werken bij Fitention wil ik nog meer leren en kennis opdoen om dat ook weer naar u over te kunnen brengen.  Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!

 


Marvin Grouw

Marvin Grouw

Hi allemaal! Ik ben Marvin Grouw, werkzaam als Voedingsadviseur en woonachtig in Harderwijk. In 2014 heb ik de studie Sportmanagement op Chr, Hogeschool Windesheim afgerond en in 2015 heb ik ook de studie tot Voedingsadviseur met een diploma mogen afsluiten.

Wanneer je jouw gezond- en fitheid wilt verbeteren is voeding, naast training, een zeer belangrijke factor. Je kan namelijk nog zo hard trainen, wanneer je eetpatroon niet goed aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en doelen zullen de resultaten achterblijven. De voedingsbegeleiding bij Fitention helpt jou op weg naar betere resultaten met schema’s die compleet op jouw situatie, wensen en behoeften worden samengesteld. Hierdoor sluiten ze precies aan bij wat jouw lichaam nodig heeft. Of je nu vet wilt verliezen, sterker wilt worden of graag zoveel mogelijk spiermassa opbouwt, een passend voedingsschema is essentieel.

Bij Fitention zal ik verantwoordelijk zijn voor de voedingsbegeleiding. Ik haal veel plezier uit het helpen en begeleiden van anderen naar een gezonder eetpatroon. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om op een gezond gewicht te blijven, maar weet ik ook hoeveel fijner je je voelt wanneer je wel fit en energiek bent! Interesse? Stuur en mailtje naar marvin@fitention.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak voor onze intake!

Lees meer over het Fitention Voedingsadvies!