Bij Fitention geloven wij dat een persoonlijke aanpak tot meer resultaat leidt, daarom stellen wij graag onze personal trainers en voedingsadviseur aan u voor:

Personal Trainers Harderwijk

Wilt u komen sporten bij Fitention? Dan krijgt u persoonlijke begeleiding en aandacht van onze personal trainers Jens van den Brink, Bjorn van Veggel, Robbert-Jan Vasse, Lennard Voogd, Carolien Plaisier, Jurre Hüther en Wouter van der Hoek. De voedingsbegeleiding wordt verzorgt door Marvin Grouw.


personal trainers fitention

Jens van den Brink

Hallo! Mijn naam is Jens van den Brink en ik werk als eigenaar en personal trainer bij Fitention. Na mijn opleiding Fysiotherapie en na een aantal jaren in de praktijk gewerkt te hebben kwam ik in contact met de personal training. Hierin heb ik ontdekt dat mijn ware passie ligt bij het begeleiden van mensen die via sport een sterker, gezonder en fitter lichaam willen creëren. Ik vind het fantastisch om met mijn eigen enthousiasme, fanatisme en lichamelijke kennis mensen naar resultaten te begeleiden die ze anders niet zouden behalen.

Daarnaast heb ik het grote voordeel dat ik door mijn medische achtergrond veel klachten en blessures in de kiem kan smoren en weet welke manier van training wel of niet toegepast kan worden.

Lees hier meer over de fysiotherapie van Fitention!


personal trainer harderwijk

Bjorn van Veggel

Hallo. Mijn naam is Bjorn van Veggel en ik werk sinds november 2015 bij Fitention als personal trainer. Een leven zonder sporten kan ik mij niet meer voorstellen. Als kleine jongen ben ik in aanraking gekomen met de ski-sport en heb ik dit op topsport niveau beoefend. Dat betekend uren en uren trainen, dit doe ik nog steeds vanuit mijn fanatisme voor de sport.

Via Jens kwam ik in aanraking met de methode die wij bij Fitention toepassen, en ik was meteen enthousiast. Niet iedereen heeft de tijd en/of de motivatie om uren te trainen en die mensen wil ik graag in beweging krijgen. Enthousiasmeren, motiveren en een luisterend oor bieden zijn voor mijn manier van training geven kenmerkend. Naast dat komt mijn topsport mentaliteit ook nogal eens om de hoek kijken en kan ik u met mijn fanatisme naar een hoger niveau tillen.

Ik kijk er naar uit om u naar een fittere levensstijl te begeleiden en samen met u grenzen te verleggen. Durft u de uitdaging aan? Dan zie ik u graag bij Fitention.


personal training harderwijk

Robbert-Jan Vasse

Hallo! Ik ben Robbert-Jan Vasse en ik ben sinds juni 2017 wederom werkzaam bij Fitention als personal trainer. Na mijn reis naar Australië ben ik weer terug om jou te helpen bij het fitter en gezonder worden, als één van de personal trainers van Fitention.

Na jaren ervaring met krachttraining, begon ik met het begeleiden van kennissen en familie tijdens het sporten. Hierdoor ontdekte ik dat hier mijn ware passie ligt. Er is niets waar ik meer voldoening uit haal, dan andere mensen helpen hun doelen te bereiken. Samen werken aan een gezonder, fitter en strakker lichaam. Maar bovenal een goed gevoel overhouden aan onze gezamenlijke trainingen. Mede hierdoor besloot ik dan ook een opleiding tot personal trainer te volgen, om zoveel mogelijk kennis op te doen om u te kunnen helpen.

Vraag nu een proefles aan, dan sta ik voor u klaar om samen met u aan uw sportieve doelen te werken


personal training harderwijk

Lennard Voogd

Hi! Mijn naam is Lennard Voogd en ik ben sinds oktober 2017 werkzaam bij Fitention. In september 2017 heb ik mijn HBO diploma voor de opleiding Sportkunde mogen ontvangen aan Hogeschool Windesheim. Daarnaast heb ik een studie tot Voedingsadviseur en een minor tot Leefstijlcoach gevolgd.

Al mijn hele leven heb ik een grote passie voor sport. Rond mijn 16e levensjaar ben ik in aanraking gekomen met fitness en krachtsport. Niet veel later ook met bijbehorende voeding en gezondheid. Ik kwam erachter dat ik naast het bereiken van mijn eigen doelen, het minstens zo geweldig vond om andere te helpen en begeleiden in het van hun doelen.

Benieuwd naar de methode van Fitention? Vraag nu een proefles aan en wellicht zien we elkaar snel!


Carolien Plaisier

Carolien Plaisier

Hallo! Mijn naam is Carolien Plaisier. Ik ben sinds januari 2019 werkzaam bij Fitention.
Sport en beweging hebben altijd mijn interesse gehad; het maakt me gelukkig! Zwemmen, wielrennen, hardlopen, of een combinatie hiervan in een triathlon. Ik ben fanatiek wanneer ik zelf aan het sporten ben en vind het een uitdaging om mijn grens telkens weer te verleggen. Ik zie altijd ruimte voor verbetering! Maar daarnaast is het sporten heerlijk om te doen en geniet ik ook bewust van het moment. Dit zijn dan ook de uitgangspunten die ik hanteer in het begeleiden en motiveren van anderen bij het sporten

De afgelopen 16 jaar heb ik als dierentrainer gewerkt. Toch kriebelde het ook in die tijd al om de switch te maken naar het werken met mensen. Daarom heb ik drie jaar de opleiding fysiotherapie en een opleiding sportmassage gevolgd. Nu is de tijd aangebroken voor een nieuwe uitdaging bij Fitention. Hier kan ik mijn liefde voor sport en het motiveren en begeleiden van mensen combineren. Beter kan niet!

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten! Boek hier meteen uw gratis proefles!


Jurre

Jurre Hüther

Hallo! Mijn naam is Jurre Hüther. Sinds maart 2019 ben ik werkzaam bij Harderwijk Fitness en sinds medio 2020 ben ik ook werkzaam bij Fitention.

In augustus 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb een passie voor het bewegen en mensen laten bewegen. Zelf beoefen ik sinds 2008 een verdedigingssport en nu geef ik al enkele jaren les aan junioren en senioren met veel plezier. Sinds mijn opleiding kom ik veel in contact met verschillende sporten, zowel als verzorger als sporter.

Het lijkt mij leuk om mensen te ondersteunen en motiveren in het behalen van doelen. Niet alleen op het gebied van sporten, maar ook het gebied van een gezondere leefstijl.
U kunt altijd met uw vragen bij mij terecht. Dus ik hoop u graag bij Fitention te zien!

 

 


Wouter

Wouter van der Hoek

Hallo allemaal! Mijn naam is Wouter van der Hoek en ik ben sinds 1 oktober 2020 werkzaam bij Fitention als personal trainer. Ik heb een aantal jaar ervaring in het les geven als personal trainer en heb daarvoor mijn fitvak B diploma gehaald in 2018.

De passie van het trainen is sinds jongs af aan al begonnen. Ik voetbal sinds jongs af aan al bij VVOG, in de loop der jaren ben ik tegen een aantal blessures aangelopen waardoor ik steeds meer in de sportschool te vinden was en mij hierdoor verdiept heb in de verschillende herstel en kracht trainingen. Ik ben vanuit hier geïnspireerd geraakt in de verschillende trainingsmethodes.

Mijn ambitie is om mijn kennis over te brengen aan anderen om een zo fijn en passend mogelijke lifestyle te creëren. Tot snel en ik ben altijd in voor een praatje om u beter te leren kennen en te helpen met uw doelen.

 


Marvin Grouw

Marvin Grouw

Hi allemaal! Ik ben Marvin Grouw, werkzaam als Voedingsadviseur en woonachtig in Harderwijk. In 2014 heb ik de studie Sportmanagement op Chr, Hogeschool Windesheim afgerond en in 2015 heb ik ook de studie tot Voedingsadviseur met een diploma mogen afsluiten.

Wanneer je jouw gezond- en fitheid wilt verbeteren is voeding, naast training, een zeer belangrijke factor. Je kan namelijk nog zo hard trainen, wanneer je eetpatroon niet goed aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en doelen zullen de resultaten achterblijven. De voedingsbegeleiding bij Fitention helpt jou op weg naar betere resultaten met schema’s die compleet op jouw situatie, wensen en behoeften worden samengesteld. Hierdoor sluiten ze precies aan bij wat jouw lichaam nodig heeft. Of je nu vet wilt verliezen, sterker wilt worden of graag zoveel mogelijk spiermassa opbouwt, een passend voedingsschema is essentieel.

Bij Fitention zal ik verantwoordelijk zijn voor de voedingsbegeleiding. Ik haal veel plezier uit het helpen en begeleiden van anderen naar een gezonder eetpatroon. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om op een gezond gewicht te blijven, maar weet ik ook hoeveel fijner je je voelt wanneer je wel fit en energiek bent! Interesse? Stuur en mailtje naar marvin@fitention.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak voor onze intake!

Lees meer over het Fitention Voedingsadvies!