Squat vrij fitness

We gaan altijd
voor het beste
resultaat

Het team van Fitention bestaat uit professionals en specialisten op het gebied van sport, fysiotherapie en voeding. De verscheidenheid en specialisatie van onze medewerkers in de verschillende takken zorgt er voor dat er altijd iemand is die jou kan helpen. Op deze pagina vind je al onze medewerkers.

De geschiedenis van Fitention

Benieuwd naar waar onze naam vandaan komt? De naam Fitention komt van de Engelse woorden Fit en Intention. Onze leden hebben de intentie fit te worden en/of te blijven. Fitention is in januari 2014 in Harderwijk begonnen onder leiding van Remco Visscher. Samen met fysiotherapeut Jens van den Brink is er begonnen met het geven van personal trainingen en fitness op de huidige locatie aan de Drielandendreef 34.

In mei 2015 heeft Jens van den Brink Fitention volledig overgenomen en ging hij alleen verder met het bedrijf. Eerst nog in dezelfde fitnesszaal als in 2014, maar daar groeide het bedrijf verder en was er behoefte aan een eigen sportruimte. Daarom hebben wij per 1 januari 2016 een eigen fitness-studio geopend binnen het pand aan de Drielandendreef 34. Deze stap was nodig om onze kwaliteit van de trainingen te kunnen waarborgen en door te groeien met het bedrijf.

Door het betrekken van onze fitness-studio in 2016 hebben wij onze dienstverlening kunnen vergroten. Naast het Fit in 30 minuten per week programma maken wij ook sportprogramma’s op maat voor onze leden, dit verschilt van reguliere cardio trainingen tot sport specifieke trainingen.

Ook is Fitention per 1 juni 2017 officieel als fysiotherapie praktijk geregistreerd bij het KNGF. Bij ons kun je dan ook zowel met als zonder verwijzing terecht voor al je lichamelijke klachten. Wilt je voorgoed af van je klachten en pijnvrij kunnen sporten? Bekijk dan de mogelijkheden voor fysiotherapie bij Fitention Harderwijk.

De visie van Fitention

 

De visie van Fitention Harderwijk is simpel: de beste kwaliteit leveren op het gebied van persoonlijke sport-, fitness- en voeding begeleiding. Wij denken dit aan te kunnen bieden door te werken met enthousiaste, deskundige en motiverende fysiotherapeuten en opgeleide sportinstructeurs en voedingsdeskundigen. Zo weet je zeker dat je op de beste manier begeleid wordt bij het sporten en voedingsadvies op maat krijgt. Benieuwd of onze sportschool in Harderwijk iets voor jou is? Vraag hieronder een gratis proefles aan!

Vraag een gratis proefles aan

Gratis proefles