fitention harderwijkBenieuwd naar waar onze naam vandaan komt? De naam Fitention komt van de Engelse woorden Fit en Intention. Onze leden hebben de intentie fit te worden en/of te blijven. Fitention is in januari 2014 in Harderwijk begonnen onder leiding van Remco Visscher. Samen met fysiotherapeut Jens van den Brink is er begonnen met het geven van personal trainingen en fitness op de huidige locatie aan de Drielandendreef 34.

Fitness Harderwijk

De visie van Fitention is simpel: de beste kwaliteit leveren op het gebied van persoonlijke sport-, fitness- en voeding begeleiding. Wij denken dit aan te kunnen bieden door te werken met enthousiaste, deskundige en motiverende fysiotherapeuten en hoger opgeleide sportinstructeurs en diëtisten. Zo weet u zeker dat u op de beste manier begeleid wordt bij het sporten en voedingsadvies op maat krijgt.

Overname Fitention

In mei 2015 heeft Jens van den Brink Fitention volledig overgenomen en ging hij alleen verder met het bedrijf. Eerst nog in dezelfde fitnesszaal als in 2014, maar daar groeide het bedrijf verder en was er behoefte aan een eigen sportruimte. Daarom hebben wij per 1 januari 2016 een eigen fitness-studio geopend binnen het pand aan de Drielandendreef 34. Deze stap was nodig om onze kwaliteit van de trainingen te kunnen waarborgen en door te groeien met het bedrijf.

Fysiotherapie Harderwijk

Door het betrekken van onze fitness-studio in 2016 hebben wij onze dienstverlening kunnen vergroten. Naast het Fit in 30 minuten per week programma maken wij ook sportprogramma’s op maat voor onze leden, dit verschilt van reguliere cardio trainingen tot sport specifieke trainingen.

Ook is Fitention per 1 juni 2017 officieel als fysiotherapie praktijk geregistreerd bij het KNGF. Bij ons kunt u dan ook zowel met als zonder verwijzing terecht voor al uw lichamelijke klachten. Wilt u voorgoed af van uw klachten en pijnvrij kunnen sporten? Bekijk dan de mogelijkheden voor fysiotherapie bij Fitention Harderwijk.

Wilt u sporten in Harderwijk?

Benieuwd geworden naar onze trainingsmethode en zelf het Fit in 30 minuten per week programma eens ervaren? Vraag geheel vrijblijvend twee gratis proeflessen aan en maak kennis met onze personal training.