Fit in 30 minuten training

Ronald:
Fit in 30 minuten

Sinds 2015 ben ik al lid bij Fitention en ben ik daar wekelijks te vinden. Gemotiveerde jongens die je persoonlijk helpen naar een betere versie van jezelf is mijn ervaring. Omdat er iemand op je wacht is je motivatie groot om te gaan en met de werkmethode zie je al snel progressie in kracht en uiterlijk. Zelf heb ik een zwakke rug, maar sinds ik deel neem aan Fitention zijn deze klachten merkbaar met 75% afgenomen.

SBF_Fitention 2022 LR-1360

Evelyn:
Fysiotherapie

Door nek-schouder en rugklachten heb ik contact gezocht met Fitention Fysiotherapie. Ik ben behandeld door Emmy en zij is zeer deskundig op haar vakgebied. Ze geeft goede en stevige behandelingen en ik merk echt effect. Bovendien krijg ik praktische tips om thuis mee aan de slag te gaan. Daarnaast is ze betrokken, luistert goed, en het voelt snel vertrouwd en veilig bij haar. Kortom een enorm plezierige ervaring van een tevreden klant!

Voedingsadvies

Bryan:
Voedings-
begeleiding

De voedingsadviseur heeft ervoor gezorgd dat ik meer bewust ben geworden hoe mijn eetpatroon in elkaar steekt, en met een plan van aanpak komt dat naadloos aansluit aan mijn behoefte en doelen. Mede hierdoor zit ik stuk beter in mijn vel en dankzij zichtbaar resultaat, heb ik de motivatie om door te gaan!

Review

Natascha Fysiotherapie

“Mijn ervaringen bij Fitention Fysiotherapie zijn zeer positief! De therapeut denkt goed mee en is betrokken bij mijn herstel. Doormiddel van online een afspraak kan ik zelfs vaak de volgende dag al terecht!”

“De therapeuten zijn zeer ervaren, kundig en betrokken. Het contact is altijd goed en de behandeling prettig. Ik voel mij erg fijn geholpen.”

“De personal training zorgt ervoor dat ik niet alleen keihard train, maar ook plezier heb in het trainen onder begeleiding. De personal trainer zorgt ervoor, door zijn actieve houding, je te motiveren en tilt jou naar een hoger niveau.”

Hennie Sport

“Een fijne sportschool met een gemoedelijke sfeer en altijd professionele begeleiding aanwezig.”

Alwin Voeding

Met behulp van de voedingsadviseur van Fitention en zijn voedingsschema op maat kon ik beter spiermassa opbouwen. Ook begrijp ik nu beter wat mijn lichaam nodig heeft qua voeding en voedingsstoffen.

“Dat ik dit al zo’n tijd doe (2016) heeft alles te maken met het feit dat deze vorm van training simpelweg werkt! Al snel na aanvang van de trainingen voelde ik mij sterker en fitter daarnaast betekende de trainingen een einde van mijn rugklachten! ”

Alle reviews