Fit in 30 minuten training

Ronald:
Fit in 30 minuten

Sinds 2015 ben ik al lid bij Fitention en ben ik daar wekelijks te vinden. Gemotiveerde jongens die je persoonlijk helpen naar een betere versie van jezelf is mijn ervaring. Omdat er iemand op je wacht is je motivatie groot om te gaan en met de werkmethode zie je al snel progressie in kracht en uiterlijk. Zelf heb ik een zwakke rug, maar sinds ik deel neem aan Fitention zijn deze klachten merkbaar met 75% afgenomen.

Tennisarm fysio

Evelyn:
Fysiotherapie

Door nek-schouder en rugklachten heb ik contact gezocht met Fitention Fysiotherapie. Ik ben behandeld door Emmy en zij is zeer deskundig op haar vakgebied. Ze geeft goede en stevige behandelingen en ik merk echt effect. Bovendien krijg ik praktische tips om thuis mee aan de slag te gaan. Daarnaast is ze betrokken, luistert goed, en het voelt snel vertrouwd en veilig bij haar. Kortom een enorm plezierige ervaring van een tevreden klant!

Voedingsadvies

Bryan:
Voedings-
begeleiding

De voedingsadviseur heeft ervoor gezorgd dat ik meer bewust ben geworden hoe mijn eetpatroon in elkaar steekt, en met een plan van aanpak komt dat naadloos aansluit aan mijn behoefte en doelen. Mede hierdoor zit ik stuk beter in mijn vel en dankzij zichtbaar resultaat, heb ik de motivatie om door te gaan!

Review

Alwin Voeding

Met behulp van de voedingsadviseur van Fitention en zijn voedingsschema op maat kon ik beter spiermassa opbouwen. Ook begrijp ik nu beter wat mijn lichaam nodig heeft qua voeding en voedingsstoffen.

“De rugklachten die ik vaak had, door mijn zittende beroep, zijn weg! De professionele en toch ook persoonlijke sfeer maken dat ik dit al zo lang vol hou.”

Manon Sport

“ Hulpzaam en vriendelijk personeel. Een goede sfeer, mensen die daadwerkelijk met elkaar praten maar zeker even hard trainen. Er is genoeg ruimte, een ruim aanbod aan apparaten en materiaal, dus kom snel zelf eens kijken. En voel je er direct thuis!”

Carien Voeding

Inmiddels volg ik anderhalve maand een voedingsschema van Fitention. Er wordt in het schema goed rekening gehouden met je doel en voedingsvoorkeuren. Ondanks een avond- en volledige lockdown, zie en merk ik al resultaat!

Susanne Fysiotherapie

“Een fijne fysio met kennis, expertise en goede behandelingen. Elke klacht wordt serieus genomen en ze nemen echt de tijd voor je. Je kunt hier ook snel terecht, waardoor je niet te lang met je klachten hoeft rond te lopen.”

“De personal training zorgt ervoor dat ik niet alleen keihard train, maar ook plezier heb in het trainen onder begeleiding. De personal trainer zorgt ervoor, door zijn actieve houding, je te motiveren en tilt jou naar een hoger niveau.”

Alle reviews