Met onze unieke fit in 30 minuten methode in is persoonlijk aandacht erg belangrijk. Onze Personal Training methode worden enkel aangeboden in een solo of duo optie. Dit betekent dat de trainer alleen aandacht voor u of uw mede sporter heeft. De coaching zal daardoor altijd persoonlijk zijn en de resultaten zullen op korte termijn zichtbaar zijn.

De persoonlijke begeleiding zorgt er voor dat iedereen kan sporten. Heeft u klachten, kunt u beperkt bewegen of sport u op fysiotherapeutische basis? Wij houden hier rekening mee en zorgen er voor dat u toch een zo volledig mogelijk training kunt doen.

Alle Personal Training momenten bij Fitention Harderwijk zijn op afspraak. Op deze manier creëren wij voor onze leden een ‘stok achter de deur’. Is het door onvoorziene omstandigheden toch onmogelijk om de afspraak na te komen? Dan vragen wij u om minimaal 24 uur van te voren de afspraak te verzetten of te annuleren.

De ruimte waarin u sport is alleen toegankelijk voor leden die een afspraak hebben. Dit zorgt er voor dat de training niet verstoord zal worden. Daarnaast kun u op deze manier in een afgesloten en privé ruimte veilig sporten.

Al onze trainers zijn sportief en hebben een professionele achtergrond in de sport. U kunt op deze pagina uw personal trainers én onze voedingsadviseur leren kennen.