SBF_Fitention 2022 LR-0368

Behaal
maximaal resultaat
met jouw PT!

Vind jij het lastig om individueel te trainen? Heb jij iemand nodig die het maximale uit jou weet te halen? Dan is personal training voor jou een goede optie. Met een personal trainer heb je altijd iemand naast je die er voor zorgt dat jij jouw training optimaal benut.

Onze personal trainers zorgen ervoor dat je de oefening met een perfecte uitgangshouding uitvoert. Ook staan zij tijdens de oefeningen continu aan je zijde om eventuele foute uitvoeringen in de kiem te smoren. Op het moment dat het pittig wordt motiveren we je om nog net even wat extra te geven.

Onze personal training methode

 

We beginnen onze Personal Training altijd met een intake gesprek. Wat zijn je doelen? Waarom kies je voor personal training? Zijn er zaken waar wij rekening mee moeten houden, zoals bijvoorbeeld blessures? Vervolgens gaan we afstemmen welke manier van begeleiding het beste bij jou past. Dit kan in de vorm van Fit in 30 minuten per week, Dynamic Impact, of bijvoorbeeld 1-op-1 krachttraining.

Uiteraard is dit afhankelijk van jouw doel en welke trainingsvorm jij het fijnst vindt. Na het intake gesprek plannen we een gratis proefles in. Op deze manier kunnen we samen ontdekken of dit inderdaad de juiste manier van sporten voor jou is.

Personal training sessies duren 30 minuten en bij Dynamic Impact en 1-op-1 training kun je er zelf voor kiezen hoe vaak je wilt trainen per week. Vind je 1 personal training per week genoeg maar wil je wel vaker sporten? Neem er dan een vrij fitness abonnement bij en sport zo vaak je wilt.

Fit in 30 minuten training

Solo of duo training

Onze personal training sessie kunnen in solo of duo vorm worden gedaan. Dit betekent voor jou dat wij alle tijd en aandacht voor je hebben tijdens de trainingen en de beste kwaliteit kunnen garanderen. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij jou op een goede en verantwoorde manier coachen en trainen.

Er is altijd een reden om te sporten!

De persoonlijke begeleiding zorgt er voor dat iedereen kan sporten. Heb je klachten, kun je beperkt bewegen of sport je op fysiotherapeutische basis? Wij houden hier rekening mee en zorgen er voor dat je toch een zo volledig mogelijke training kunt doen. Alle PT momenten bij Fitention Harderwijk zijn op afspraak.

Op deze manier creëren wij voor onze leden een ‘stok achter de deur’. Ben je verhinderd of komt de afspraak simpelweg niet helemaal goed uit? Neem gerust contact met ons op en wij plannen jouw training op een nieuw moment in.

Vraag een gratis proefles aan

Gratis proefles