PT

Sporten
en flink
zweten met Dynamic Impact!

Dynamic Impact, ook wel DI, is een HIIT (High Intensity Interval Training) die speciaal gericht is op het individu. Dit concept is door Fitention zelf ontwikkeld en is een manier van sporten waarbij fysiotherapie en HIIT samen komen. Zijn er klachten, beperkingen of juist specifieke doelen? De Dynamic Impact training zorgt er voor dat jij binnen jouw kunnen alles geeft wat er in jou zit. Zweten is dus een garantie.

Zo werkt een Dynamic Impact training

 

Een Dynamic Impact training is ideaal om in een kort tijdsbestek veel te zweten en vet te verbranden. Wij werken met korte intensieve inspanningsmomenten waardoor de hartslag zeker omhoog schiet, maar ook weer voldoende tijd krijgt om te zakken.

Wil je de personal training graag richten op kracht en spiermassa? Dan zorgen wij voor een pittige training waarbij genoeg gewicht verplaatst zal worden. Wil je juist conditioneel werken? Dan maken wij graag gebruik van bijvoorbeeld battle ropes, kettlebells of de favoriet van onze leden: de Airbike.

Naast kracht en conditie kunnen wij ook balans, stabiliteit en mobiliteit in onze trainingen verwerken. Zo maken wij gebruik van een aquabag waardoor wij instabiliteit na kunnen bootsen. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie zowel kracht, conditie als balans en stabiliteit in de DI trainingen te verwerken.

SBF_Fitention 2022 LR-0408

Altijd afwisselende trainingen

Onze trainers hebben een breed scala aan kennis van oefeningen. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat elke training anders is. Elke training is uitdagend, vermoeiend en de kans op spierpijn de volgende dag is zeker aanwezig. Heb jij de voorkeur om bepaalde oefeningen te doen of juist liever niet? Geen probleem, alle Dynamic Impact trainingen worden op de persoon afgestemd.

Personal Training in Harderwijk

Ben jij op zoek naar een fijne sportschool met personal training in Harderwijk? Bij Fitention kun je sporten in een leuke en gemoedelijke sfeer. Zin om onze Dynamic Impact training eens te ervaren? Vraag via de knop hieronder een gratis proefles aan en ontdek of Fitention aansluit bij jouw wensen!

Vraag een gratis proefles aan

Gratis proefles