Fit in 30 minuten training

Sporten met
maximaal
resultaat!

Ben je op zoek naar personal training in Harderwijk van hoge kwaliteit? Met onze trainingsmethode kun je in slechts 30 minuten per week merkbaar fitter, sterker en strakker worden. Benieuwd hoe Fitention jou kan helpen om fitter en gezonder te worden? Hieronder leggen wij jou onze unieke Fit In 30 Minuten trainingsmethode uit!

Onze Fit In 30 Minuten methode

Eén keer per week train je een half uur bij Fitention Harderwijk. Tijdens deze training lever je een maximale inspanning met de grootste spiergroepen. Hierbij ga je door tot tijdelijk spierfalen; je houdt het net zo lang vol tot de spiercellen niet meer kunnen samentrekken. De spieren krijgen zo een signaal dat zij zich moeten ontwikkelen om een volgende keer toch aan deze belasting te kunnen voldoen.

Na deze trainingsprikkel krijgen de spieren het signaal om meer eiwitten aan zich te binden (eiwitsynthese). De spieren ontwikkelen zich in kracht, energie en volume (hypertrofie). Dit laatste geldt vooral voor mannelijke sporters. Dit proces werkt vijf tot acht dagen lang door in het lichaam en daarna volgt alweer de nieuwe training. Zo ontstaat een continu proces. Dit resulteert in een fitter, strakker en sterker lichaam.

Een sterker lichaam

Deze manier van trainen spreekt alle grote spiergroepen van het lichaam aan. Hierdoor wordt het lichaam in zijn geheel sterker. Het lichaam raakt veel beter in balans. De ervaring leert dat lichamelijke klachten (met de nadruk op lage rug-, nek- en schouderklachten) enorm verminderen of zelfs voorgoed verdwijnen. Het lichaam bestaat uit verschillende soorten spiercellen. De spiercellen die een maximale krachtinspanning kunnen leveren gebruiken we niet of nauwelijks.

Onze personal trainers begeleiden jou met veel deskundigheid tijdens jouw Fit In 30 Minuten training. Zij zorgen ervoor dat jij de oefeningen met een goede techniek uitvoert en dat we jouw spieren optimaal stimuleren, maar niet overbelasten.

Fit in 30 minuten training

Wij houden jouw resultaten bij!

Jouw resultaten worden voor je bijgehouden op onze trainingsformulieren. Vanuit deze resultaten kunnen wij jouw voortgang visueel maken. Onze trainers zullen de voortgang altijd met je bespreken en waar nodig de training aanpassen. Zo zorgen wij er voor dat de training altijd op maat is.

Een unieke methode

Hoe vaak trek je nog een volle sprint? Hoe vaak lever je zware lichamelijke arbeid? Hoe vaak moet je vechten voor je leven of je gezin? Vroeger was dit allemaal noodzakelijk! Maar tegenwoordig brengen we onze dagen vooral zittend en ‘comfortabel’ door.

Tijdens onze training zetten we deze ‘vergeten’ cellen op een gecontroleerde en veilige manier toch maximaal aan het werk. Zo ontwikkelen we de spier volledig en doen de cellen eindelijk weer eens waar ze voor bedoeld zijn. Fitention Harderwijk maakt tijdens de Fit in 30 minuten methode ook gebruik van oefeningen uit de fysiotherapie bij rug-, nek- en schouderklachten en knierevalidatie.

Op deze manier combineren we het creëren van een strakker, fitter en sterker lichaam met klachtenpreventie. Zo is onze trainingsmethode dus echt uniek.

Vraag een gratis proefles aan

Gratis proefles