Bent u op zoek naar personal training in Harderwijk en wilt u het sporten bij Fitention eens uitproberen? Probeer deze manier van sporten gratis zelf uit en ontdek onze unieke trainingsmethode met een proefles. Wij bieden u nu de mogelijkheid om 2 gratis proeflessen te volgen bij Fitention. Ervaar nu zelf hoe fit u zich kunt voelen in slechts één training per week!

Gratis proeflessen Fitention

fitention proeflessenVul het formulier hierboven in om 2 gratis proeflessen aan te vragen bij Fitention. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een kennismakingstraining te plannen. Laat uw naam en mailadres achter en geef eventueel uw telefoonnummer door als u telefonisch beter bereikbaar bent. Ook kunt u andere opmerkingen of bijzonderheden doorgeven zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Tijdens een Fitention proefles nemen onze personal trainers de tijd om kennis met u en uw sportniveau te maken. Daarna kunt u ervaren hoe een Fitention training in zijn werk gaat en voelt u zelf welk effect onze trainingen op uw lichaam hebben. Wij bieden u deze twee proeflessen geheel kosteloos en vrijblijvend aan, dus schroom niet om contact met ons op te nemen.