Ronald Medema - Medema Bewindvoeringen

"Sinds 2015 ben ik al lid bij Fitention en ben ik daar wekelijks te vinden. Gemotiveerde jongens die je persoonlijk helpen naar een betere versie van jezelf is mijn ervaring. Omdat er iemand op je wacht is je motivatie groot om te gaan en met de werkmethode zie je al snel progressie in kracht en uiterlijk. Zelf heb ik een zwakke rug, maar sinds ik deel neem aan Fitention zijn deze klachten merkbaar met 75% afgenomen."

Nanya Radema - Directie ChangeCreators

"Vitaliteit speelt een steeds belangrijkere rol in mijn werk als psycholoog en ondernemer, ik geloof dat een fitte medewerker een stuk productiever is. De personal training zorgt ervoor dat ik niet alleen keihard train, maar ook plezier heb in het trainen onder begeleiding. De personal trainer zorgt ervoor, door zijn actieve houding, je te motiveren en tilt jou naar een hoger niveau. Personal training zorgt ervoor dat ik gefocust ben op mijn houding en de juiste oefeningen voor mijn trainingsdoeleinde kan beoefenen. Er wordt altijd gekeken naar de mogelijkheden."

Jennifer Rietveld-Dirksen - Directeur bij Achmea

"Woensdagochtend 8 uur, is het al meer dan 3 jaar vaste prik; met mijn mantelpakje en hoge hakken ga ik naar Fitention. Schop mijn hakken uit, doe de training en wandel na 20-25 minuten onberispelijk naar buiten. In een half jaar tijd zette ik op deze wijze 5 kilo vet om in spieren. De rugklachten die ik vaak had, door mijn zittende beroep, zijn weg! De professionele en toch ook persoonlijke sfeer maken dat ik dit al zo lang vol hou."

Paul Peddemors - Bouwkundig adviseur PtP bouw consultancy

"Al sinds begin 2016 doe ik de wekelijkse Fitention training. Dat ik dit al zo'n tijd doe heeft alles te maken met het feit dat deze vorm van training simpelweg werkt! Al snel na aanvang van de trainingen voelde ik mij sterker en fitter daarnaast betekende de trainingen een einde van mijn rugklachten! Motivatie om je tijdens de training volledig te geven is geen probleem! Daar zorgt het enthousiaste team van trainers wel voor. Ik kan Fitention bij een ieder van harte aanbevelen!"

Annemarie van den Berg - Medewerker dierzorg & relaties SOS Dolfijn

"Slechts 30 minuten per week en het trainen kan gewoon in je normale kleren. Hierdoor is er voor mij echt geen excuus meer om niet elke week aan mijn lichaam te werken. Mijn spieren zijn veel sterker geworden en sinds de trainingen is mijn lage rugpijn verleden tijd. Dit concept is echt een aanrader voor iedereen en zeker perfect voor personen met een drukke baan. De begeleiding van de kundige trainers is top."