Vrij fitness met begeleiding

Sporten met
flinke
korting via Bedrijfsfitness!

Is jouw bedrijf of werkgever aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Dan kun je als werknemer tot wel 40% korting krijgen op jouw abonnement. Je hebt de keus uit ruim 3.000 sportlocaties in Nederland. Goed nieuws, Fitention Harderwijk is ook aangesloten bij BFNL. Je kunt dus bij ons sporten met flinke korting!

Voordeel voor de werknemer én werkgever

 

Een gezonde medewerker is over het algemeen fitter en productiever. Daarnaast is het gemiddelde verzuim van een sportende werknemer gemiddeld 6 dagen minder per jaar. Door de korting via Bedrijfsfitness Nederland aan te bieden aan jouw werknemer verlaag je de drempel om te gaan sporten. Financiën zijn voor veel mensen een reden om niet te gaan sporten. Fitte medewerkers zijn creatiever, productiever en hebben meer plezier in hun werk.

Als je sport via de regeling van het bedrijfsfitness, bespaar je zo’n 40% op het normale abonnement. Dit kan een hoop schelen en voor jou net de stap zijn om wel te gaan sporten. Door sportief te zijn voel je je fitter, gezonder en ga je beter in je vel zitten.

Wil je weten of jouw werkgever aangesloten is bij Bedrijfsfitness Nederland? Kijk op deze website of vraag het aan jouw werkgever!

Bedrijfsfitness bij Fitention

Fitention is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan en daarom kun jij met korting bij ons komen sporten. Uiteraard is het wel vereist dat jouw werkgever ook bij Bedrijfsfitness Nederland is aangesloten. Is dit het geval? Spreek één van onze instructeurs aan en samen regelen we dat jij korting krijgt op je sportabonnement in Harderwijk!

Vraag een gratis proefles aan

Gratis proefles