Kettlebell swing Dynamic Impact

Sport jezelf
helemaal fit
in 10 weken!

Bij Fitention bieden wij Fit Programma’s aan. Deze programma’s zijn speciaal voor 10 weken ontwikkeld. Inclusief volledige lichaamsmetingen, voedingsadvies en trainingsschema’s op maat. Ideaal om in 2,5 maand weer goed van start te gaan of om te herstellen na een zwangerschap. Wil je na dit Fit Programma van 10 weken lekker door sporten bij onze sportschool in Harderwijk? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Heerlijk fit

Heerlijk fit programma

Het programma om fit te worden in 10 weken! In deze 10 weken kun jij onbeperkt sporten in onze sportschool. Wij maken een trainingsschema voor jou, zodat jij de juiste oefeningen kunt doen om fit te worden. In combinatie met sporten krijg je ook een voedingsschema die volledig op maat gemaakt wordt. Om de week kun je samen met één van onze instructeurs een lichaam- en bloeddruk meting doen. Dit gehele programma bieden wij jou aan voor slechts €164,90!

Let op: sporten is op afspraak.

Mama fit

Mama fit programma

Ben je onlangs bevallen en nu op zoek naar de juiste manier van sporten? Dan is dit Mama Fit Programma precies wat je zoekt! In 10 weken helpen we jou om weer volledig fit te worden na de zwangerschap. Daarbij bieden we jou onbeperkt sporten aan in combinatie met een op maat gemaakt voedingsschema. We maken voor jou een volledig trainingsschema dat zal worden opgedeeld in 2 fases. Daarnaast doen we om de week een lichaam- en bloeddruk meting. Dit programma bieden wij jou aan voor €164,90.

Let op: sporten is op afspraak.

Interesse in onze Fit Programma’s?

Heb jij interesse in ons Heerlijk Fit of Mama Fit programma? Via de knop hieronder kun je eenvoudig een proefles aanvragen. Wij nemen jouw doelen door en jij kunt onze sportschool in Harderwijk ervaren. Voor vragen staan we natuurlijk altijd klaar!

Vraag een gratis proefles aan

Gratis proefles