Kettlebell swing Dynamic Impact

Sport jezelf
helemaal fit
in 10 weken!

Bij Fitention bieden wij Fit Programma’s aan. Deze programma’s zijn speciaal voor 10 weken ontwikkeld. Inclusief volledige lichaamsmetingen, een persoonlijke coach en trainingsschema’s op maat. Ideaal om in 2,5 maand weer goed van start te gaan of om te herstellen na een zwangerschap. Wil je na dit Fit Programma van 10 weken lekker door sporten bij onze sportschool in Harderwijk? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Heerlijk fit programma

Heerlijk fit programma

Het programma om fit te worden in 10 weken! In deze 10 weken kun jij onbeperkt sporten in onze sportschool. Wij maken een trainingsschema voor jou, zodat jij de juiste oefeningen kunt doen om fit te worden.

Dit gehele traject vindt plaats onder begeleiding van een persoonlijke coach. Samen met de coach vinden er 3 coach momenten plaats. Tijdens deze sessies kunnen er onderwerpen besproken waar jij moeite mee hebt. Dit kan een stukje voeding, beweging of bijvoorbeeld stress zijn. Om de week wordt er een lichaam- en bloeddruk meting gedaan. Dit gehele programma bieden wij jou aan voor slechts €184,95!

Mama fit programma

Mama fit programma

Ben je onlangs bevallen en nu op zoek naar de juiste manier van sporten? Dan is dit Mama Fit Programma precies wat je zoekt! In 10 weken helpen we jou om weer volledig fit te worden na de zwangerschap. Daarbij bieden we jou onbeperkt sporten aan en wordt je begeleid door een persoonlijke coach. Met deze coach is er de mogelijkheid tot 3 coach momenten waarin onderwerpen als voeding, gezondheid, stress en beweging worden besproken.

Afhankelijk van de fase waarin jij zit na de zwangerschap maken wij een opbouw in het plan. Op deze manier zorgen wij er voor dat jij weer zo fit mogelijk wordt.

Daarnaast doen we om de week een lichaam- en bloeddruk meting. Dit programma bieden wij jou aan voor €184,95.

Interesse in onze Fit Programma’s?

Heb jij interesse in ons Heerlijk Fit of Mama Fit programma? Via de knop hieronder kun je eenvoudig een proefles aanvragen. Wij nemen jouw doelen door en jij kunt onze sportschool in Harderwijk ervaren. Voor vragen staan we natuurlijk altijd klaar!

Vraag een gratis proefles aan

Gratis proefles