Vrij fitness met begeleiding

Sporten
zoals jij
dat wilt!

In onze fitness zaal train je zoals jij dat wilt. Onze begeleiding staat altijd paraat om jou te ondersteunen in je training. Daarnaast zijn onze instructeurs ook altijd in voor een gezellig praatje. Kom jij gezellig bij Fitention Harderwijk sporten?

Werkwijze Fitention Fitness

 

Bij Fitention Fitness vinden wij het belangrijk dat iedereen zijn of haar gewenste doelen kan bereiken. Als je bij ons binnen komt gaan we allereerst een intakegesprek met je aan. Wat zijn je doelen? Heb je eventueel (medische) klachten? Of kom je misschien wel helemaal je eigen ding doen?

Vervolgens gaan we kijken wat voor soort training het beste bij jou past, zoals bijvoorbeeld vrij fitnessen of juist personal training. Kies je voor vrij fitness? Dan maken wij voor jou een fitnessschema op maat. Hierbij houden we rekening met jouw doelen, eventuele klachten en jouw voorkeur voor manier van trainen. Vervolgens lopen wij dit schema helemaal met je door, desgewenst zelfs 2 of 3 keer. Daarna kun je lekker zelfstandig jouw fitness trainingen vervolgen.

Het kan zijn dat jouw trainingsschema na verloop van tijd te makkelijk wordt of zelfs begint te vervelen. Dat is helemaal geen probleem, wij maken graag een nieuw fitnessschema voor je die opnieuw past bij hoe jij wilt trainen. Zo zorgen we er bij Fitention voor dat je altijd gemotiveerd blijft!

SBF_Fitention 2022 LR-1188

Wil jij nog meer uit je trainingen halen?

Jouw fitness abonnement kan gemakkelijk uitgebreid worden met extra sportmogelijkheden. Zo kun je naast het vrij sporten gebruik maken van onze personal training mogelijkheden. Ook hierbij houden wij er rekening mee dat deze training aansluit bij jouw fitnessschema en jouw doelen en wensen.

Misschien is vrij fitness voor jou voldoende sport maar mis je nog wat kennis of begeleiding op het gebied van voeding. Hierin kunnen wij jou helpen. Zo kan onze voedingsadviseur jou ondersteunen met een op maat gemaakt voedingsschema. Heb je wat vragen met betrekking tot voeding maar geen behoefte aan een voedingsschema? Spreek gerust één van onze trainers aan. Al ons personeel heeft voldoende kennis over voeding om jou te helpen!

Vrij fitness met begeleiding

Fysio fitness

Deze vorm van fitness is een combinatie van een small group training met fysiotherapie. In kleine groepjes van maximaal 6 personen wordt er onder begeleiding van een fysiotherapeut gesport. De oefeningen worden op het individu aangepast. De training kan gegeven worden in een vorm van vrije oefeningen maar ook in bijvoorbeeld een circuit vorm.

Deze trainingen vinden plaats bij onze locatie aan de Stadswei. Er zijn twee trainingsmomenten: donderdag avond om 19:00 uur en maandagochtend om 09:00 uur. De tarieven hiervoor vindt je op onze tarievenpagina. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Sporten in een rustige omgeving? bij Fitention kan dat!

Houd jij er niet van dat de muziek te hard staat of voel jij je soms geïntimideerd door andere sporters? Bij Fitention proberen wij een omgeving te creëren waar iedereen zich op zijn gemak voelt. De muziek passen wij aan op de sporters die op dat moment aanwezig zijn. Er hangt over het algemeen een rustige sfeer en iedereen is welkom. Van nieuwe sporters tot leden die al jaren lid zijn, wij behandelen iedereen op dezelfde manier.

Fitention Fitness was de afgelopen bekend onder de naam Harderwijk Fitness. Een rustige en fijne sportschool in Harderwijk waar elke sporter zich welkom voelt!

Vraag een gratis proefles aan

Gratis proefles