Slamball Dynamic Impact

Sporten
in een groep

Sport jij graag in een groep? Of train je graag net iets anders dan tijdens jouw eigen fitness sessie? Dan zijn de groepslessen van Fitention Fitness misschien wel wat voor jou! In kleine groepjes bieden wij verschillende trainingen aan. Onze instructeur zorgt er voor dat jij een leuke en gevarieerde training volgt. Daarnaast wordt er goed gelet op de uitvoering en techniek. Lees verder op deze pagina welke groepslessen wij aanbieden in Harderwijk.

Onze groepslessen

 

Tijdens onze groepslessen vinden wij het belangrijk dat iedereen voldoende aandacht krijgt. Daarom vinden onze lessen in kleinere groepjes plaats met een maximum van 6 personen. Op dit moment bieden wij de volgende lessen in onze sportschool aan:

Fitention Flexibility
Een les die draait om flexibiliteit, lenigheid en souplesse. We gaan hier bezig met rekken, strekken en yoga gerichte oefeningen.

BBB training
Een groepstraining gefocust op de Benen, Billen en Buik.

Dynamic Impact
Een groepsles waarbij kracht, explosiviteit en zweten voorop staan. Dus wil jij werken aan je conditie? Dan is dit een ideale les voor jou!

Fitention Outside (alleen in de zomer)
Een bootcamp training op het buitenterrein van Fitention. Heerlijk in de buitenlucht en ook nog eens op ons eigen terrein. Hierdoor houd je de gemakken van de sportschool zoals sanitair en kleedkamers.

Buik-/Rompspier kwartier
Een training met focus op de buik en rompspieren.

Groepsles rooster

Let op: onderstaand rooster kan wijzigen! Bekijk het rooster op Virtuagym voor de laatste wijzigingen.

Maandag:
10.00 uur:
Fitention Flexibility

19.30 uur:
Dynamic Impact

Dinsdag:
10.30 uur:
Rompspierkwartier

19.30 uur:
Dynamic Impact

Woensdag:
10:00 uur:
Core/braintraining

19.30 uur:
Dynamic Impact

Donderdag:
10:00 uur:
Fitention Flexibility

19.30 uur:
BBB training

Vrijdag:
09:30 uur:
Dynamic Impact

10:00 uur:
Dynamic Impact

Zaterdag:
10.00 uur:
Dynamic Impact

Zondag:
10.00 uur:
Dynamic Impact

11.30 uur:
Dynamic Impact

Sporten in een groep met individuele aandacht

Sporten in een groep kan erg gezellig zijn en misschien wel extra motiveren. Maar persoonlijke aandacht en de juiste uitvoering van oefeningen zijn ook erg belangrijk. Daarom zijn onze groepslessen in Harderwijk met maximaal 6 deelnemers. Op deze manier kan de instructeur de aandacht voldoende verdelen en is er voor iedereen die meedoet aan onze groepstraining persoonlijke aandacht.

Vraag een gratis proefles aan

Gratis proefles