SBF_Fitention LR-1322

Angela van de Beek

Hoi! Mijn naam is Angela van de Beek en sinds augustus 2021 werkzaam bij Fitention als personal trainer en fitness instructeur. Zonder sporten raak ik helemaal uit mijn ritme. De dag beginnen met een heerlijke workout of juist na een lange werkdag of even gauw tussen alle drukte door. Sporten kan op elk moment van de dag! Een voldaan gevoel naderhand is zo fijn.

Door jarenlange ervaring in de fitness ben ik begonnen met het geven van groepslessen, wat ik echt ontzettend leuk vind om te doen! Het enthousiasme, ook al heb je in eerste instantie niet zo veel zin, de energie die je vervolgens krijgt door het samen te doen.

Ik heb geleerd om tijdens het sporten jezelf uit te dagen, juist als het zwaar begint te worden dan nog alles te durven geven. De laatste energie uit je lichaam te duwen, de motivatie over te brengen vind ik fantastisch.

Nu ik als personal trainer mag werken bij Fitention wil ik nog meer leren en kennis opdoen om dat ook weer naar jou over te kunnen brengen.  Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!