SBF_Fitention LR-0594

Marvin Grouw

Hi allemaal! Ik ben Marvin Grouw, werkzaam als voedingsadviseur en woonachtig in Harderwijk. In 2014 heb ik de studie Sportmanagement op Chr, Hogeschool Windesheim afgerond en in 2015 heb ik ook de studie tot voedingsadviseur met een diploma mogen afsluiten.

Wanneer je jouw gezond- en fitheid wilt verbeteren is voeding, naast training, een zeer belangrijke factor. Je kan namelijk nog zo hard trainen, wanneer je eetpatroon niet goed aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en doelen zullen de resultaten achterblijven. De voedingsbegeleiding bij Fitention helpt jou op weg naar betere resultaten met schema’s die compleet op jouw situatie, wensen en behoeften worden samengesteld. Hierdoor sluiten ze precies aan bij wat jouw lichaam nodig heeft. Of je nu vet wilt verliezen, sterker wilt worden of graag zoveel mogelijk spiermassa opbouwt, een passend voedingsschema is essentieel.

Bij Fitention zal ik verantwoordelijk zijn voor de voedingsbegeleiding. Ik haal veel plezier uit het helpen en begeleiden van anderen naar een gezonder eetpatroon. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om op een gezond gewicht te blijven, maar weet ik ook hoeveel fijner je je voelt wanneer je wel fit en energiek bent! Interesse? Stuur en mailtje naar marvin@fitention.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak voor onze intake!