thumbnail_IMG_2210

Sjors Uitermark

Hallo! Mijn naam is Sjors Uitermark en ik ben sinds 2008 fysiotherapeut en master in de manuele therapie. Daarnaast heb ik ruime ervaring en opleiding in sport, revalidatie training en personal training. In mijn zorg verlenende werk ben ik gespecialiseerd in rugklachten en sport overbelasting klachten in de benen.

Ik geloof dat een klacht, zeker als die er wat langer is of als recidive terugkomt, geen opzichzelfstaand probleem is. Daarom behandel ik de mens als geheel. Dat houdt in dat we naast het fysieke beweging onderzoek en behandeling, analyseren welke factoren verantwoordelijk zijn omtrent het ontstaan van de klacht. Hierdoor kunnen wij na het verhelpen van de klacht er samen zorg voor dragen dat jij weet hoe je kunt voorkomen dat de klacht terug komt.

Als trainer en coach schep ik er het grootste plezier in om jou helpen in te zien wat jij allemaal zelf kan en om te ervaren hoe ver je daar mee komt. Voorkomen is immers beter dan genezen! Als er dan toch nog een klacht ontstaat lever ik de beste en doelmatige zorg die je dan nodig hebt.

De missie. Dat ben jij!

BIG nummer: 29910860704
AGB nummer: 04114322

 

Werkdagen en locatie:

Dinsdag: Drielanden

Donderdagochtend: Stadswei
Donderdagmiddag: Drielanden
Donderdagavond: Drielanden